POGOJI ZASEBNOSTI & VAROVANJE PODATKOV

V nadaljevanju pojasnjujemo kako uporabljamo osebne podatke, ki nam jih posredujete preko spletne strani.

Osebni podatki in kako jih uporabljamo

Pogoji zasebnosti so urejeni z namenom opredelitve zasebnosti vaših podatkov, ki jih zaupate preko portala digilab.si. Vaše osebne podatke pridobivamo zato, da vaše brskanje po spletni strani in ostalih digitalnih kanalih v lasti DigLab.si kar najbolje prilagodimo vašim željam in potrebam. S pomočjo osebnih podatkov se lahko učinkovito odzovemo na vaše povrpaševanje ali na prijavo na dogodek.

Osebne podatke zbiramo v koolikor se prijavite na naš dogodek, če želite prejeti brezplačni e-priročnik ali če se želite prijaviti na naše e-novice. Če samo brskate po spletni strani in se strinjate s politiko piškotkov, takrat zbiramo zgolj podatke, ki se zbirajo skozi piškotke (agregirani demografski podatki).

S privolitvijo obdelave osebnih podatkov se strinjate, da lahko pridobljene osebne podatke uporabljamo tudi za namene obveščanje o ponudbah, izobraževanjih in za pošiljanje e-novic. Vaših kontaktnih in osebnih podatkov ne bomo posredoval ali prodajali nobenemu. Prav tako vam nikoli ne bomo pošiljali e-sporočil na katere se niste prijavili. Vaših osebnih podatkov nikoli ne bomo zlorabljali na kakršen koli način. Cenimo vaše zaupanje in zasebnost, zato bomo vaše podatke skrbno varovali.

Osebni podatki in vaše pravice

Kadarkoli lahko pisno zahtevate, da digiLab.si preneha uporabljati vaše osebne podatke. Prav tako, imate možnost vpogleda in dopolnitve vaših osebnih podatkov, na zahtevo. Pišite na info@digilab.si. Če imate kakršna vprašanja v zvezi z našo politiko varovanja osebnih podatkov, se lahko obrnete na nas: info@digilab.si. Vašo zahtevo bomo pregledali in vam pisno odgovorili. Od e-novic se lahko kadarkoli odjavite s klikom na povezavo “odjava”, ki je na dnu vsakih poslanih e-novic. Lahko pa nam tudi pišete na zgoraj navedeni e-poštni naslov in vas bomo odjavili.

 

Ta politika zasebnosti se lahko spremeni ali dopolni brez predhodnega obvestila.

Če imate kakršno koli vprašanje v zvezi s politiko varovanja osebnih podatkov ali kako so vaši osebni podatki obravnavani, se lahko obrnete na info@digilab.si.