KDO SEM

ŽELITE PRODATI VEČ NA SPLETU?

Jaz vam pri tem pomagam.

Seveda želite prodati več na spletu! Poznate koga, ki se bi otepal dodatni prodaji? Internetno oglaševanje je dinamično, je za nekatere manj razumljivo, obstaja (pre)veliko medijskih kanalov in dostikrat niti ne vemo kje začeti. Nič hudega. Jaz zelo dobro zastopim jezik spletne prodaje in vam pomagam zgraditi prodajni stroj na spletu

Vprašanje se glasi: kako prodati več na spletu? 

Obstaja veliko različnih aktivnosti in strategij, ki jih lahko uporabimo, da dosežemo cilj. Dejstvo je, da moramo dobro poznati dve plati: svoj posel (in kupce) ter digitalna orodja in digitalne procese. Okej, naštel sem 4 plati.

Ste še vedno z mano? Krasno. Potem vas zanima kdo sem in kaj takega sem sploh naredil, da tako suvereno trdim, da vam lahko pomagam izboljšati digitalno in offline prodajo. Konec koncev je na spletu veliko “strokovnjakov” in “gurujev” ki “obvladajo”.

Jaz ne obvladam vsega digitalnega, obvladam pa toliko, da so mi oglaševalska orodja in strategije zelo blizu. 

Pri Facebook oglaševanju sem odkril zelo zanesljivo oglaševalsko taktiko, ki omogoča visoko prodajo in hitro nadaljno širitev le te. Prav ta taktika, je spremenila pravila Facebook oglaševanja pri mojih kampanjah in postala izhodiščni način oglaševanja v vseh 21 trgih podjetja, kjer sem zaposlen: Studio Moderna.

 

Poglejte primer spodaj (kampanja naročnika):

 

 

Kdo je Damjan Avsec?

To sem jaz. Govorim več jezikov, med drugimi zelo tekoče govorim jezik spletnega oglaševanja, še posebej v dialektih Google AdWords, Facebook Ads in Google Analytics.

Delam z velikimi številkami in z zajetnimi oglaševalskimi proračuni, na 21 evropskih trgih. Ampak ne bom prehiteval. Nekje je bilo treba začeti in ni ga boljšega začetka, kot začetek iz spalnice, na pisarniškem stolu, z 32 odprtimi zavihki (hkrati) na brskalniku, ki jih seveda nikoli nisem prebral. Prevrtimo čas naprej ▶▶strokovnja spletnega marketinga Damjan Avsec

Imam preko 6 let operativnih in svetovalnih izkušenj s področja digitalnega oglaševanja. Znoj, dojemljivost, hito tipkanje in hitro branje je samo nekaj besed, ki se mislim prikažejo, ko zaprem oči in nostalgično pomislim na projekte, ki so me izoblikovali v digitalnega stratega.

Za sabo imam več kot 2000 ppc kampanj vseh vrst – od lead gen kampanj do e-commerce kampanj (posebej na te sem čisto nor). Oglaševal sem na vseh večjih trgih: ZDA, Indija, Evropa in tudi na Bližnjem Vzhodu in na desetine različnih vertikal oz. panog. Ja, oglaševal sem tudi splavarje na Koroškem. In to prav uspešno. Oglaševalski proračun vseh kampanj, ki sem jih vodil je vreden več kot 2M €. Se sliši osupljivo? Kaj pa to: v povprečju sem v 5 letih pripravil nekaj več  kot 0.9 kampanje/dan! Tako rekoč vsak dan po 1 kampanjo. Če se že niste prej, se  zdaj zagotovo sprašujete, če ima ta tip sploh kaj od življenja?!

Kaj trenutno počnem?

Sem vodja digitalnega oglaševanja v podjetju Studio Moderna. Z ekipo TOP oglaševalcev skrbimo za dobičkonosen in nemotem potek digitalnih kampanj na 21 CEE trgih. Razvijamo AdWords in Facebook strategije in izobražujemo naše lokalne digitalne ekipe.

Zelo rad predajam digitalno znanje in kot kaže so to opazili tudi na Gea College. Sem eden od predavateljev izobraževanja Strokovnjak za digitalni marketing, ki je akreditiran s strani Digital marketing institute. Pri tem neizmerno uživam.

Kako vam lahko pomagam?

Pomagam vam lahko, če se poistovetite z vsaj eno izmed spodnjih točk:
 • Se želite naučiti digitalnega oglaševanja.
 • Niste zadovoljni s trenutnim potekom/rezultati vaših digitalnih aktivnosti/kampanj.
 • Želite nadgraditi vaše digitalno znanje.
 • Širite svoj posel na splet.
 • Potrebujete poosbeljeno spletno strategijo za svoje izdelke ali storitve.
 • Želite svojo (digitalno) marketinško ekipo dodatno usposobiti.
 • Potrebujete pregled obstoječih oglaševalskih računov/kampanj.
 • Potrebujete nekoga ki bo postavil in vodil vaše spletne kampanje (AdWords in Facebook).

Kako lahko vaše spletno poslovanje izboljšam?

 1. 1 na 1 svetovanje/izobraževanje s področja digitalnega marketinga.
 2. Obiščem vaše podjetje kjer pregledam in optimiziram vaše obstoječe digitalne aktivnosti in/ali izobrazim vašo ekipo.
 3. Pripravim strategijo vašega spletnega oglaševanja.
 4. Postavim in vodim vaše oglaševalske kampnje in analitiko (AdWords, Facebook, Google Analytics).
 5. Postanite mednarodno certificiran strokovnjak digitalnega marketinga v 2 mesecih (3-4 termini/leto) ▶▶Postani strokovnjak digitalnega marketinga

Moja načela

Poglobim se v vsak naročnikov posel, izzid pa je popolnoma prilagojen vsakemu podjetju posebej.
Ne sprejmem vsakega naročnika kar želim podjetjem ponuditi svetovanje/vodenje najvišje kakovosti in predanostiČe že imam naročnika, ki je vaša konkurenca, vas na žalost ne morem sprejeti.

Kako stopite z mano v kontakt?

Dosegljiv sem na telefonski številki ▶▶

041 586 171 

Pišite mi na ▶▶

damjan.avsec@digilab.si

Ali izpolnite obrazec ▶▶

Veselim se sodelovanja in prepričan sem, da lahko skupaj ukrotimo področje spletne prodaje in jo naredimo dobičkonosno tudi za vas.

Se vidimo!
Damjan Avsec

 

Povežimo se!

damjan avsec linked in profil damjan avsec twitter profil