Facebook je lansiral Messenger LITE

kako izgleda messenger lite

Pri podjetju Facebook stalno ponavljajo svojo vizijo o povezanem svetu in o povezani družbi. Zato si tudi prizadevajo, da bi vsi imeli dostop do interneta. Iz te ideje izhaja razvoj okrnjene različice aplikacije Messenger – Messenger Lite bo najbolj uporaben v tistih delih sveta, ki imajo omejeno internetno povezavo.

facebook messenger lite

Messenger Lite je okrnjena različica aplikacije Messenger. Uporabniku omogoča samo osnovne funkcionalnosti;

  • pisanje sporočil,
  • deljenje fotografij,
  • deljenje povezav
  • uporabo nalepk.

Podobno potezo je Facebook naredil, ko so razvili Facebook lite aplikacijo. Aplikacija bo sprva zaživela v Keniji, Tunisiji, Maleziji, Šrilanki in Venenzueli. Več držav bodo dodali v prihajajočih mesecih. Aplikacija zaseda manj kot 10 Mb, kar pomeni, da bosta prenos in zagon hitra.

Veliko uspeha vam želim!

Written by 

Za sabo imam več kot 2000 ppc kampanj vseh vrst – od lead gen kampanj do e-commerce kampanj Oglaševal sem na vseh večjih trgih: ZDA, Indija, Evropa in tudi na Bližnjem Vzhodu in na desetine različnih vertikal oz. panog. Oglaševalski proračun vseh kampanj, ki sem jih vodil do sedaj, je težak več kot 1.5M €. Se sliši osupljivo? Kaj pa to: v povprečju sem v 5 letih pripravil nekaj več kot 0.9 kampanje/dan! Tako rekoč vsak dan po 1 kampanjo.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja