Uporabite Facebook video v Facebook komentarjih

facebook video in komentarji

Prepričan sem, da ste že naleteli na video vsebine medtem, kot ste se sprehajali po svojem “newsfeedu”. Nalaganje in deljenje video vsebin se je zelo razširilo. Video izdelava in distribucija je postala cenovno dostopna, vizualne vsebine pa uživajo večjo pozornost gledalcev.

Sedaj lahko Facebook video vsebine dodajamo kot odgovore v komentarje na zasebnih ali javnih profilih. Prav tako lahko te vsebine uporabimo v komentarjih. Glede na to, da Facebook omogoča podoben način objave YouTube videa od kar pomnim, je bila ta poteza samo še vprašanje časa.

Dodajanje videa v komentar je na voljo tudi za iOS in Android Facebook aplikacijo; izberete ikono v obliki kamere zraven polja za komentar.

 

 

Written by 

Za sabo imam več kot 2000 ppc kampanj vseh vrst – od lead gen kampanj do e-commerce kampanj Oglaševal sem na vseh večjih trgih: ZDA, Indija, Evropa in tudi na Bližnjem Vzhodu in na desetine različnih vertikal oz. panog. Oglaševalski proračun vseh kampanj, ki sem jih vodil do sedaj, je težak več kot 1.5M €. Se sliši osupljivo? Kaj pa to: v povprečju sem v 5 letih pripravil nekaj več kot 0.9 kampanje/dan! Tako rekoč vsak dan po 1 kampanjo.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja