Novost – Facebook odzivi

facebook novosti

Ste opazili prenovljeno ikono za like? Zraven pa so se znašle nove ikone: srčki, emotikoni. Kaj se dogaja? K nam so prišli Facebook odzivi. Odzive so obljubljali že nekaj časa, sedaj pa so spremebo lansirali v živo. Odzivi so neke vrste razširitev gumba “všeč mi je”. Bralci smo dobili možnost deliti več odzivov, kot zgolj “všeč mi je”. Tako smo sedaj lahko jezni, žalostni, nasmejani nad objavami ki jih beremo.

Facebook odzivi – Kako se odzovemo?

Na namiznih računalnikih: z miško se ustavite nad gumbom “všeč mi je” pod objavo in prikazali se vam dobo različni odzivi. Izberite tistega, ki vam ustreza.

Na mobilnih napravah: pritisnite na gumb “všeč mi je” in ne izpustite. Prikazale se vam bodo ikone za različne odzive. Izberite ustrezno.

Izbirajte med: všeč mi je, ljubim, haha, wow, žalosten, jezen.

Ti je sprememba všeč?

 

Written by 

Za sabo imam več kot 2000 ppc kampanj vseh vrst – od lead gen kampanj do e-commerce kampanj Oglaševal sem na vseh večjih trgih: ZDA, Indija, Evropa in tudi na Bližnjem Vzhodu in na desetine različnih vertikal oz. panog. Oglaševalski proračun vseh kampanj, ki sem jih vodil do sedaj, je težak več kot 1.5M €. Se sliši osupljivo? Kaj pa to: v povprečju sem v 5 letih pripravil nekaj več kot 0.9 kampanje/dan! Tako rekoč vsak dan po 1 kampanjo.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja