Facebook Messenger – Novosti

novosti messenger aplikacije

Priljubljena aplikacija za dopisovanje, Facebook messenger podpira prijavo z več računi. Ta hip pa tudi testirajo možnost prejemanja in pošiljanja sms sporočil (samo za Android verzijo). V nastavitvah lahko ali boste lahko videli novo nastavitev “accounts” (računi), s pomočjo katere lahko preklaplate med različnimi računi (iz ene naprave). Govori se tudi o novi možnosti pošiljanja sms sporočil iz messenger aplikacije. Tistih nekaj uporabnikov, ki funkcijo že imajo, aplikacija pozove, da  naj pošljejo sms. Sms komunikacija se odvija v vijolčnih oblačkih.

Facebook navaja, da znova in znova iščejo načine za brezhibno komnikacijo med uporabniki. Smisel sprememb je v temu, da bodo uporabniki imeli dostop do pogovorov v obliki sms in messenger sporočil na enem mestu.

Facebook messenger novosti – Zaključek

Kaj to pomeni za povprečnega uporabnika? Večina izmed nas svoje naprave ne deli z drugimi in tudi nima odprtih več različnih računov. Dostop do sms pogovorov iz ene aplikacije se sliši čisto ok, je pa tudi sedaj nemoteče in enostavno preklapljanje med sms in messenger aplikacijo. Mogoče, bose tisti, ki si dopisujete bolj pogosto v tem našli več dodane vrednosti.

 

Written by 

Za sabo imam več kot 2000 ppc kampanj vseh vrst – od lead gen kampanj do e-commerce kampanj Oglaševal sem na vseh večjih trgih: ZDA, Indija, Evropa in tudi na Bližnjem Vzhodu in na desetine različnih vertikal oz. panog. Oglaševalski proračun vseh kampanj, ki sem jih vodil do sedaj, je težak več kot 1.5M €. Se sliši osupljivo? Kaj pa to: v povprečju sem v 5 letih pripravil nekaj več kot 0.9 kampanje/dan! Tako rekoč vsak dan po 1 kampanjo.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja