WhatsApp rekord

whatsapp podrl lastni rekord

WhatsApp, mobilna aplikacija za “instant” sporočanje je podrla osebni rekord. Na mesečni ravni aplikacijo uporablja preko 1 milijardo uporabnikov. Novico  so objavili na lastnem blogu. Skoraj 1 na 7 ljudi (na mesec) uporablja aplikacijo, da ohrani stike z bližnjimi. Napisali so, da so na mejnik zelo ponosni kot tudi na različne , izvirne načine rabe aplikacije. Uporablja se tudi za zmenkarije, za obveščanje v času naravnih katastrof ali za nakup zaročnega prstana, so še navedli iz podjetja.

Od kar je Facebook podjetje prevzel, se je WhatsApp skupnost znatno povečala. Uporaba aplikacije pa je postala brezplačna. Mark Zuckerberg je izjavil, da v prihodnosti nameravajo skupnost uporabnikov še bolje povezati in omogočiti enostavnejšo komunikacijo s podjetji.

 

 

 

 

 

Written by 

Za sabo imam več kot 2000 ppc kampanj vseh vrst – od lead gen kampanj do e-commerce kampanj Oglaševal sem na vseh večjih trgih: ZDA, Indija, Evropa in tudi na Bližnjem Vzhodu in na desetine različnih vertikal oz. panog. Oglaševalski proračun vseh kampanj, ki sem jih vodil do sedaj, je težak več kot 1.5M €. Se sliši osupljivo? Kaj pa to: v povprečju sem v 5 letih pripravil nekaj več kot 0.9 kampanje/dan! Tako rekoč vsak dan po 1 kampanjo.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja