home NOVICE Facebook je lansiral Messenger LITE

Facebook je lansiral Messenger LITE

Pri podjetju Facebook stalno ponavljajo svojo vizijo o povezanem svetu in o povezani družbi. Zato si tudi prizadevajo, da bi vsi imeli dostop do interneta. Iz te ideje izhaja razvoj okrnjene različice aplikacije Messenger – Messenger Lite bo najbolj uporaben v tistih delih sveta, ki imajo omejeno internetno povezavo.

facebook messenger lite

Messenger Lite je okrnjena različica aplikacije Messenger. Uporabniku omogoča samo osnovne funkcionalnosti;

  • pisanje sporočil,
  • deljenje fotografij,
  • deljenje povezav
  • uporabo nalepk.

Podobno potezo je Facebook naredil, ko so razvili Facebook lite aplikacijo. Aplikacija bo sprva zaživela v Keniji, Tunisiji, Maleziji, Šrilanki in Venenzueli. Več držav bodo dodali v prihajajočih mesecih. Aplikacija zaseda manj kot 10 Mb, kar pomeni, da bosta prenos in zagon hitra.

Veliko uspeha vam želim!

TAGS:

Damjan Avsec

Za sabo imam več kot 2000 ppc kampanj vseh vrst – od lead gen kampanj do e-commerce kampanj Oglaševal sem na vseh večjih trgih: ZDA, Indija, Evropa in tudi na Bližnjem Vzhodu in na desetine različnih vertikal oz. panog. Oglaševalski proračun vseh kampanj, ki sem jih vodil do sedaj, je težak več kot 1.5M €. Se sliši osupljivo? Kaj pa to: v povprečju sem v 5 letih pripravil nekaj več kot 0.9 kampanje/dan! Tako rekoč vsak dan po 1 kampanjo.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Shares